Magnus Eriksson

Leg. Kiropraktor

16e Oktober 2007 fick jag min legitimation som Kiropraktor. Sedan dess har jag varit verksam i Uppsala. Utbildningen till Kiropraktor är 5 år och jag studerade på SKHS, Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. En del vidareutbildningar har genomgåtts och fler är planerade. Genom åren har jag mött många människor som jag försökt hjälpa till en mer smärtfri och rörligare vardag.

Utöver privatpersoner har jag varit verksam inom idrotten. Jag har jobbat med Almtuna Hockey, Sirius Fotboll, Lag-VM i enduro, Motocrossens elitsatsningsgrupp. Givetvis även individuella idrottare inom de flesta sporter, allt från triatlon och MMA till hästhoppning och padel.

Min egen idrottskarriär har innefattat fotboll, bordtennis men framför allt motocross och enduro. Via enduron har jag varit i Nya Zeeland, Chile, Mexico, och flertalet ställen i europa. Dock inte som förare utan som Kiropraktor.

2016 klarade jag Novemberkåsan, en dröm jag haft sedan jag var 10 år gammal.

2018 sadlade jag om och började cykla MTB istället och det är det jag har som träning nu för tiden när tillfälle ges mellan barnens aktiviteter.